Pages

Wednesday, 7 March 2012

FINAL EXAM bakal tiba.

Assalamualaikum hamba ALLAH SWT sekalian.
Tak lama lagi nak FINAL EXAM.
 Tekanan sudah diri aku sekarang ni tak tau nak buat apa lagi, senjata belum di sediakan..
Peluru pon belum cukup, macam mana la ni.?? 

Haddddoiiiiiinyaaa pon...

Tak sangka la pula da nak habis SEM..
pejam celik, pejam celik..
tidur bangun, tidur bangun n belajar..
mandi, bersiap nak p kelas, makan then p kelas..
tu je aktiviti harian sampai la sekarang.

DAN SEKARANG study weekkkkkk.
Macam xde je rasa study weekk ni, yang lain study week tp kelas kmi ade TEST plak
tapi aku bersyukur juga la akhirnya segala test da berakhir so sekarang hanya menanti kertas soalan time EXAM untuk di jawab dengan tenang..

Dengan harapan yang penuh di dada, mengharapkan yang terbaik untuk final exam nnti.
aminnnnnnnnnn...


0 comments:

Post a Comment