Pages

Monday, 27 February 2012

Kesatria (HBU 111)

Assalamualaikum semua.
Dah jawab salam sya belum..?
haha.
msti la da jawab kn.? klu tak jawab nnti brdosa. haha
xde la, bgurau saja ok.. jangan la ambil hati kat aku k nnti aku plak yg xde hati. :)

Apesal ayat aku semacam je ni..? nampak happy je. Harus happy yea subjek HBU111 da tamat yea hanya tinggal nak tunggu result je lg. Lepas ni kawad2 da xde, xde la penat, berpanas n xjadi mangsa gunting rambut lg tiap minggu.. hahaha.

25/2/2012 (sabtu), Pertandingan kawad pon da tamat, walaupun kalah tp berpuas hati jga la dengan prestasi PLATUN BRAVO. Terbaikkkkk. Tak sangka2 latihan kawad fomasi hanya 2malam n bila ptandingan dapat buat yg terbaik tp ade jga yg buat kesilapan termasuk aku sendiri buat kesilapan. Biasa la manusia kn xlari dari buat ksilapan so xpe la pkra tu da berlalu trima dengan hati terbuka..
Tak dapat no1 pon xpe la yg penting dapat TOP5 pon jadi la.. hehe


PLATUN BRAVO mcm2 perangai yg aku nampak, ade yg kuat ktwa, bnyk cakap n SOMBONG pon adeeeee.. Ape pon perangai korang tetap PLATUN BRAVO n 1 pasukan yg berkerjasama.

27/2/2012 (isnin), Final exam untuk HBU111. Sebelum p PUSAT PELAJAR UiTM tuk ambil paper HBU111 Nampak sangat gelisah. HAHA. Lawak siotttt, Bersungguh2 study n rajin baca nota tp sempat lagi online FB.. haha..
Alhamdulillah dapat juga jawab paper HBU111 td tp time mnjawab ramai sangat yg siap awal. uhu.. Mengelabah la jga dri ni nak jga siap awl.. hahah.. Tapi xpe biar lambat asal SELAMAT.

HARAP2 result HBU 111 ne dpt 'A' dapat jga support subjek ACC, MGT, MATH, BEL, n CTU.


INSYAALLAH SEM2 HADAPAN AKU NAK JADI KOMANDER KESATRIA.
TERIMA KASIH CIKGU MIOR ZHARIF dan KOMANDER YAYAH coz da tunjuk ajar tentang kawad walaupun aku ade asas kawad so da bertambah ilmu aku tentang kawad ne.. :)
GENG PLATUN BRAVO terima kasih coz bagi kerjasama semasa berkawad.

BRAVO TERBAIKKKKKKK..


2 comments:

AdamRul's said...

ahahaha...bravo mmg terbaekk..HIDUP BRAVOTAKK...ahaha

ajiesukaduka said...

ahaha... banar tah tu salah tak tb.. haha..
hidup BRAVOOO.. haha

Post a Comment