Pages

Saturday, 31 December 2011

Selamat Tinggal 2011.

Assalamualaikum semua..
2011 bakal meninggalkan kita tak lama lagi.
 

Bagi korang 2011 ade ape.?
Mesti banyak perkara yang berlaku kat atas diri korang kan tahun 2011.?
perkara tu baik or sebaliknya.
Sama seperti aku juga banyak yang berlaku yang baik dan sebaliknya,
Aku tak boleh menafikan la 2011 banyak kenangan yang berlaku kat atas diri aku, 
antaranya ::

~Aku bkerja sbagai pembantu pengawas kat salah sebuah 'U' kat Sabah. Memang pengalaman pertama yang aku pernah alami sepanjang hidup aku, sebelum ni cikgu yang mengawas time aku exam skolah menengah then aku plak mengawas student 'U'.

~2Minggu selepas aku jadi pembantu pengawas, aku di trima tuk bljar kat 'U' yang sama aku kerja dulu. Memang aku tak sangka la dapat sambung bljar tp dari pringkat bawah dahulu sebelum p DIPLOMA.

~Selepas habis sem 1 kat sna aku dapat kptusan yg boleh aku sambung peringkat DIPLOMA.
Syukur ALHAMDULILLAH sekarang da masuk DIPLOMA.

~(PD0021A1) Sem1 aku dapat classmate baru yang sebelum ni aku tak kenal asal usul drang. hehe..
Selama 5bulan bersama ngan classmate ku kami ibarat macam adik-bradik tak kira umo brpa.

~(BM1111A*) Sem kli ni plak dapat mmber baru jga tp xserapat macam sem yg lepas. uhu..
masing2 ngan diri sendiri.

~kenangan yang paling best n akan ingat sampai bila2, SKUAD HARIMAU MALAYA menang pingat EMAS bola sepak sukan sea INDONESIA. Tak sia2 sokongan aku kat HARIMAU MALAYA.

~Banyak lagi prstiwa yg aku alami. kalau nak cer kat sini memang panjang bejelar la aku taip. 
hahaha..

Tak lama lagi akan naik la 1 angka.. :)
Tuk terakhir kali tahun 2011 aku update blog ni.
hehe..
Senang cer la ttup buku lama, buka buku baru.
:)

~SELAMAT TINGGAL 2011~

0 comments:

Post a Comment