Pages

Friday, 30 December 2011

Apa maksud COCA COLA.?

Assalammualaikum.
Hari ini aku nak update tentang minuman COCA COLA, korang suka tak ngan minuman ni.?
Mesti la korang suka kn.?
tak la semua yg suka..
betul tak.?

Ok, minggu lepas aku pernah dengar kawan aku cakap tentang COCA COLA then dia cakap maksud COCA COLA lg.
So masa tu aku dengar je apa yang dia cakap coz aku tak nak bantah apa yang dia cakap lagi2 kalau perkara yang aku kurang arif.
Perkara ni aku da lpakan tapi bila aku online then p kat google terus aku taip APA MAKSUD COCA COLA.? pehhhh, banyak blog yang citer sal minuman ni tapi ade 2 or 3 blog je yang menarik minat aku tuk baca isi dalam blog drang tu.
So tanpa buang masa aku klik ke blog mne yang aku nak baca, Bila aku baca tentang ni baru ku tau maksud di sebalik COCA COLA.

seperti dalam pic ni.
Korang pernah tak terfikir hal ni.?
aku langsung tak terfikir hal ni.
baru hari ini aku tau maksud sebenarnya.
*LA = TIADA.

Aku tak cerita panjang berjelar2.
So jangan biarkan kita diperbodohkan.
renung2kan dan selamat berfikir.

Nota jari jemari :: cerita ini hanya untuk berkongsi.

0 comments:

Post a Comment