Pages

Saturday, 5 November 2011

~Tiket Wayang~


Assalamualaikum semua.
Hari ni memang best la sebab dapat tengok wayang walau pun sorang-sorang.
Biasa lah kan kalau cewek duk berjauhan ne. hehe.. single2 je tengok wayang. :)

Ni wayang yg best sangat time aku tengok walau pon tengok sorang-sorang. ehe
~BINIKU GENGSTER~
LU LANGSI WAA KAWIN LAGI.

Ni plak wayang yang lawak sangat2. Tak henti-henti nak gelak.
~ALAMAK TOYOL~
DIA HIJAU, DIA KECIK, ALAMAK TOYOL.

Rasa-rasa tak menyesal la tengok wayang ne. Toyol pon lawak gak, mengalahkan toyol yang sebenar. hehe
Pandai menari plak tu tapi kesian juga asyik di pukul je toyol ni oleh Along (CHAM).

Dialog paling lawak oleh pak hamid.
~ LADY GHOST.
~ my blood very-very 'PAHIT'

Filem MALAYSIA terBAIK.

2 comments:

Norazian Nawi said...

aww ! mcm siok ka tu alamak toyol ?

ajiesukaduka said...

bagi aq best alamak toyol tp tak tau la plak klu korang.. hehe..

Post a Comment