Pages

Friday, 4 November 2011

Result Sudah Keluar.

Assalamualaikum semua.

Sudah Keluar.

Hari ini GEMENTAR sangat macam ambik keputusan time SPM n STPM la pula tapi tak boleh lawan la time STPM. Keputusan STPM lagi menakutkan.. :)

ALHAMDULILLAH sebaik je aku masuk kat STUDENT PORTAL UITM, aku chek keputusan exam aku syukur alhamdulillah aku dapat 2.something. Kira ok la dapat juga sambung next sem itu pun kalau dapat la.
kawan-kawan yang lain macam budak kat bawah ni la.
cer tengok cer tengok.

Mereka semua BERJAYA juga la, ada yang dapat 2.5 something n 3.something..
semuanya HEBAT-HEBAT belaka.
waa selut la sama korang.. hahaha..

Aku pulak ke mana ARAH TUJUAN ku selepas ini..?
seperti yang kat bawah ne..

Terpulang pada REZEKI masing-masing la kan.
kalau dapat yang ni BERSYUKUR la, dapat yang ini BERSYUKUR juga la..
rezeki ade kat mana-mana so kita yang berusaha mencari.

ok tu je untuk hari ini.
sekian terima kasih.

1 comments:

Shasha Scofield said...

amin jiee :) tahniah la dapat pointer 2.somethig tuu . hhe

Post a Comment