Pages

Friday, 11 November 2011

NewsPaper 3D.


Hari ini aku nak ucapkan Tahniah kat New Straits Times sebab lancaran akhbar 3D mereka.
Ni membuatkan mereka Akhbar pertama melancarkan 3D di MALAYSIA.

Aku antara golongan masyarakat malaysia yang membeli Akhbar 3D NST keluaran pertama mereka.
Puas hati juga la dengan Akhbar 3D ne. Selain tajuk-tajuk utama ada gambar 3D, iklan pun ada juga 3D.
Bukan tengok gambar je baca sekali cerita yang hangat dalam akhbar NST. Alang-alang menyelup pekasam biar sampai ke lengan. Belajar Bahasa inggeris sekali.

Macam kat gambar ni,
korang nampak tak 3D nya tu..??
pasti korang tak nampak punya la..
ehehe..


kalau la laptop tu keluar betul-betul sonang hati den.. hahah
boleh juga la ganti laptop yang sudah lama hidup bersama ku..
Ini antara gambar yang terdapat dalam Akhbar NST.

Ingat Filem kat pawagam je ke yang ada 3D ni, News paper pun ada..
aahahaa..
Dunia sudah maju la katakan.
teknologi pun maju juga.

apa-apa pun Tahniah sekali lagi kat NST.

0 comments:

Post a Comment