Pages

Sunday, 27 November 2011

~Nazmi Faiz~

ASSALAMUALAIKUM
Aku nak citer tentang NAZMI FAIZ.


Siapakah Nazmi Faiz.?
korang kenal tak.?
pasti la korang kenal kan sebab nama dia da HOT sejak akhir-akhir ni. Nama dia Meningkat dengan dengan mendadak lagi-lagi masa sukan sea kat indonesia.

Muka macam kaka.?
sekali pandang betul macam kaka tapi kalau da dua kali pandang xmacam kaka pon.
Umur baru 17 tahun sebaya dengan CARTA HATI aku. hahaha


 Pertama kali aku tengok dia main time kat indonesia tu aku memang rasa dia memang player yang bagus tapi sekarang memang sudah terbukti dia memang bagus.
Kalau dia main je mesti dapat control bola dengan baik, pandai open game dan relax.
memang terbaikkk la..

~Kenali NAZMI FAIZ~ 


0 comments:

Post a Comment