Pages

Friday, 18 November 2011

Harimau malaya mengauuumm GAGAH.

Assalamualaikum semua.
Hari ini aku nak kongsi kegembiraan aku semalam tentang HARIMAU MALAYA menang.
HEBAT derrr....

Stadium Utama gelora bung karno d banjiri dengan laut merah tapi
Persembahan HARIMAU MALAYA semalam memang lain dari sebelum ini, memang tak di sangka-sangka la. Banyak peluang yang terhidang semalam tapi tak de rezeki nak bolos banyak.
Peluang yang banyak tak dapat di sempurnakan oleh Izzaq, betul-betul dia buat fan kat malaysia xsenang duduk dengan peluang yang dia ada.
peluang depan mata derrr.

CEMAS, CEMAS n CEMAS.
Jiran aku pon tak senang duduk, macam nak roboh je flat ni dengan jeritan mereka.
hahaha..
Malaysia boleh dapat lebih 1 jaringan semalam tapi ape boleh buat xde rezeki.
1 jaringan tu pon da buat fan malaysia bangga semalam.

Hasil jaringan Syahrul.

Tapi yang xbestnya sebelum mula perlawanan.
ape sal tuan rumah tak hormat lagu kebangsaan malaysia.??
suka suki hati drang je tak hormat lagu kebangsaan orang lain.
kalau lagu kebangsaan drang b'kumandang kat malaysia, kteorg hormat je.
uhuhu..
apeee pon tak bolehhh.

tak kisah la kalau rakyat indonesia tak hormat yang penting HARIMAU MALAYA da menang semalam.
Terima la hakikat yang korang da kalah lawan team MALAYSIA.

Jangan asyik nak maki hamun je ok.

Fikir-fikirkan dan selamat beramal.
HARIMAU MALAYA mengauuuuuummm GAGAH...

0 comments:

Post a Comment