Pages

Sunday, 27 November 2011

Happy B'day To Me.

ASSALAMUALAIKUM.

 Aku nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR kat diri aku sendiri (layan diri nampak) hahaha, dan selamat tahun baru kat korang semua (kalendar islam).


Hari ini bday aku 27/11 so kat dalam blog ni aku nak ucap terima kasih kat family, member n CARTA HATI yang da ucapkan bday aku. kalau aku nak send msg kat korang semua 1/1 memang kering juga la kerdit aku jawabnya so kat blog ne je la aku TERIMA KASIH kat korang k. :)

Bukan nak kedekut tapi nak save bajet. hahaah


To CARTA HATI tq sentiasa ingat bday aku dan telefon aku semalam gara2 nak wish aku.. hehe.
owh ye, tq juga k coz da nyanyi hpy b'day tuk aku walau pon suara sayang tak sedap yang penting IKHLAS.
Hehe, jangan marah ye..
Msg mu ne wat aku teringat sebelum kta couple plak tau.. hahaha
"aku mulanya jual mahal akan tetapi apabila kau mula putus asa ingin menjauh, aku mula merasa rupanya aku menyukai kau walaupon kita bekenalan melalui laman muka buku"
hehehe.. 

Nota jari jemari ku : Walau pun kau tak cantik tapi HATI kau cantik.

TERBAIKKKKKKK... 

coz wish my b'day

korang memang TERBAIKKKKK..

1 comments:

AdamRul's said...

lawa lah...terbaek ~~ ahaha..aq yg tdak perna lpa ary jadi kw pon blah lupa gak..bkn lpa sbap apa..tau lah kn..aq pon sejak kebelakangan ney
cpat2 jak lpa..so paham2 lah arr sahabat..maen igat2 dary FB jak skrg ney..ehehe...whatever happy birthday lah jga 2k kw..walau pon late da aq wish..aahaha..pa2 pon selamat datang ke usia 2o taun..n say, gud bye 19...ahahaha..nti kw belanja aq makan KFC arr..{。^◕‿◕^。}

Post a Comment