Pages

Thursday, 27 October 2011

Siapa bakal JUARA PIALA MALAYSIA 2011.?

Assalamualaikum semua.
Hari ini aku nak update blog aku tentang bola sepak Malaysia yang semakin hangat di perkatakan oleh semua rakyat Malayisa terutamanya rakyat TERENGGANU & NEGERTI SEMBILAN yang mara ke FINAL PIALA MALAYSIA 2011 pada hari Sabtu ni 29/11/2011.

Kedua-dua pasukan ni sama-sama HEBAT sebab mempunyai pemain yang berkualiti dan juga mempunyai pengurus pasukan yang sangat-sangat berpengalaman. Pada peringkat separuh akhir mereka telah menewaskan lawan masing-masing.

Aku tabik springgg la dengan Abdul Manaf Mamat ni, jaringan pertama time lawan SELANGOR tempoh hari memang CHANTIK derrr guna tumit kaki je... :)
Perlawanan akhir nanti pasti dia akan diturunkan lagi.

Shahurain (Kecik) juga tak kurang hebat macam Abd Manaf.
Kecik pernah bantu N9 menjaringkan gol ketika lawan KELANTAN dan menjuarai LIGA MALAYSIA 2009.
Mungkin 2011 ni dia dapat membantu N9 lagi.

Tuah ayam nampak di kaki, Tuah manusia di mana-mana saja.
Itu semua rezeki masing-masing.
Walau pun SABAH dan KEDAH tak dapat masuk Final kali ni aku akan sokong TERENGGANU akan juara LIGA MALAYSIA 2011.

0 comments:

Post a Comment