Pages

Sunday, 23 October 2011

I Always Support MANCHESTER UNITED.


Aku tak tahu nak cakap apa bila MANCHESTER UNITED di cincang oleh jiran 
setempat MANCHESTER CITY
Ramai yang caci maki MANCHESTER UNITED bila da kalah, rasa sedih siottt 
bila tengok player UNITED ni yang banyak bagi ruang kat CITY untuk menjaringkan gol. Macam tak menjadi percaturan Sir Alex pada hari ni. uhuhu..
Aku pon xtau nak kata apa lagi.

korang tengok la sendiri.. 
~apeee pon tak bolehhh~

Dialog Sir Alex kepada Rooney.

Dialog 1.
Sir : Aku nak jual kau, aku nak beli safiee sali.

Dialog 2.
Sir : Menyesal aku bagi kau main, kalau aku tau bagus aku masukan Ramli.

Tak apa la, kalah sekali tak bermakna akan kalah dengan perlawanan seterusnya. Masih banyak lagi perlawanan yang akan berlangsung so pasti akan menerajui liga.

Opsss!!!! silap nama la plak. sepatutnya nama Ramli yang kat tengah-tengah tu.
hehehe...

~I ALWAYS SUPPORT MANCHESTER UNITED~

0 comments:

Post a Comment