Pages

Wednesday, 19 October 2011

I L I K E G A M E F O O T B A L L

Assalamualaikum..
Hari ni aku nak kongsi minat aku je la kat korang walaupun korang tak minat apa yang aku minat.. :)
Minat yang aku maksudkan tu ialah TOP ELEVEN- FOOTBALL MANAGER
Aku rasa game ni memang terbaik la bagi aku antara game2 yang ada kat FACEBOOK tu. Kebanyakkan game pun yang golongan wanita je yang main. Game untuk lelaki pun POKER, NINJA SAGA dan TOP ELEVEN je kalau aku tak silap.

Game TOP ELEVEN- FOOTBALL MANAGER ni pun 
baru je aku join tapi tiap-tiap hari dapat main..
Sekali main mesti nak main berkali-kali..

ni gambar time aku menang match..
 serba sedikit dapat melonjak team aku kat persada LIGA SATU

Ni kedudukan selepas 21 perlawanan.. 
perlawanan 22 & 23 dapat keputusan seri je so team aku turun kedudukan ke 3 liga.
Ada 3 match lagi tuk menentukan kedudukan teratas, selepas tu dapat naik LIGA lagi..

Aku tak sangka plak player team aku dapat penjaring terbanyak :)
HENDRO ABDURAHMAN top player team aku so dia juga lah player maker..

P/S : Aku suka sangat2 sukan bola sepak.. apa2 game bola je aku main je yang penting dapat kepuasan..

0 comments:

Post a Comment