Pages

Friday, 19 August 2011

AKU NAK CEPAT...

Assalamualaikum...
Lama sudah aku tak melawat BLOG ni. Aku rasa kasihan je 
dengan BLOG ni tak di layan selama beberap minggu.
Sory la MyBLOG.. :)

Kenapa aku tak dipilih tuk presentation hari ini. Penat da aku mahu buat slidshow
tapi tak juga dipilih. Kalau di pilih pun tuk hantar REPORT ja..
2tajuk da aku terlepas tuk presentation 1). FESYEN INDIE. 2). GEJALA SOSIAL.
Minggu depan tak tahu lagi tajuk ape lagi di bagi tuk kite orang.

Aduyaiiiiiii....
AKU harap minggu depan aku presentation,
 kalau tak dapat juga aku nak offer diri tuk presentation..
ahahahah...
Aku nak buat kerja awal-awal.. 
tak nak buat kerja last minit.


Monday, 1 August 2011

Hari Pertama Puasa 2011

Selamat berpuasa kepada mak abah, Family n Member2 aku.
especially CH tapi family lagi paling utama di hati aku.

Semoga bulan ramadhan tahun ni penuh dengan keberkatan
&
Penuhkan la puasa anda tahun ini.
hahaha :)

Menu aku berbuka puasa hari pertama
soya + cincau + Oreo..
Aku malas nak makan yang sedap2 nnti tak habis plak,
membazirkan tabiat syaitonnn....
 
Jangan ikut tabiat macam ini yeaaa...
tak bagus.