Pages

Thursday, 21 July 2011

V I R U S F A C E B O O K ! ! !

perghhhhh... lama da aku tak update blog ni..
untuk hari ini aku nak kongsi dengan korang pasal VIRUS kat FACEBOOK..
Sejak 2 3 menjak ni 
ramai sudah heboh pasal VIRUS kat FACEBOOK..
 Kawan2 aku yang lain da ade yang kena dengan VIRUS ni termasuk aku
tapi sikit lagi la nak kena VIRUS tu..
Nasib baik awek aku ade bagi tahu 
aku awal2 pasal VIRUS ni kalau tidak FACEBOOK n LAPTOP aku yang jadi mangsa VIRUS tu... 
VIRUS BARU KAT FACEBOOK !
PENERANGAN
1. virus tersebut tersebar melalui
IM dimana dia bermula dengan
chat
............"hi. how are you?"
2. kemudian korang reply pd chat
tersebut , dia akan hantar
"Wanna laugh? :)"
3. selepas korang reply , dia akan
menghantar kan
"It is you on the video ?)) want to
see?)"
4. then lepas tu , dia akan hantar
satu LINK & link tu laa VIRUS
Ni la cara yang akan berlaku jika kita mendapat VIRUS tu..
So berhati-hati la korang kalau ade dapat VIRUS macam ni...
ok la tu je yang aku nak kongsi dengan korang untuk hari ni..
ASSALAMUALAIKUM..

0 comments:

Post a Comment