Pages

Wednesday, 11 May 2011

K E N A N G A N K U . . .

18/4/11
Hari pertama ku bkerja sbgai PENGAWAS EXAM..
Selama ni aq xpnah jd PENGAWAS EXAM,
time aq exam pun org2 len yg mngawas aq.. haha.. 
Tp skrng gliran aq plak mngawas student exam...
Apa2 pon time ne gak aq dpt mmber bru yg glerrrr2...
tp drang smua spoting tahap dewa.. :)

20/4/11 - 10/5/11
Exam bermula n tugas sbgai PENGAWAS EXAM pon bermula...
Fst day aq dpt merasa mcm na PENGAWAS EXAM mngawas studnt2 yg exam...
Mcm2 perangai yg aq jmpa n dress pon mcm2..
xsngka plak mcm tu plak khidupan seorg pljar U..
second day n hari2 yg sterusnya tugas ku brjalan spt biasa xde mslh, exam pon mcm biasa n calon exam pon xbnyk bg mslh kat kteorg tp ade gak la sorg dua yg wat hal kat kteorg....
Tp kteorg ok je n fhm situasi org yg tgh exam ni yg tgh stress nak cri jwapan tp kteorg xbg drang mniru n xbg pluang tuk drang mniru... ahaha..


Aku rsa best la jd PENGAWAS EXAM ne xbnyk keje tp bnyk bjln n kurang dduk...ahaha...
kteorg keje hepy2 xnak yg stress.. klu asyik stress je mcm ne nak hepy.. ahaha
Exam berlansung slma 2minggu lbih 10hb exam abis da n tugas kteorg sbgai PENGAWAS EXAM pon da tamat.. ahahaaa...


11/5/11
kteorg ade wat jamuan skit2..
masing2 bwa makanan tuk jamuan tu tp ade gak mmber yg len xbwa mknan tmasuk la aq yg tbwa mknan.. ahahahhaa...
tp yg bestnya my partner bwa kek... ahaha..
layan kek la kteorg..
siap2 bgambar lg drang.. tp syg skli aq plak yg xde d gambar.... 
ahha... coz aq yg gmbar drang.. 
Biasa la angan2 nak jd photographer la ktakn.. ahaha...

panjangnya crita aq.. ahaha.. 
kesimpulannya aq akn rindu dgn perangai2 mmber gleeerrrr2..
trutamanya my partner "A"....
azlena, adi kelvin, arey, appy, alyssa, aeja, azmil n mmber yg lain2...

0 comments:

Post a Comment